FUAK SEYREKOĞLU KUPASI'NDA BELEDİYESPOR FARKI

FUAK SEYREKOĞLU KUPASI

Balıkesirspor'un efsane futbolcularından olan Fuat Seyrekoğlu adını Balıkesir'deki futbol okulu öğrencilerinin katılımıyla bir turnuva düzenlendi.

Dün sabah saatlerinde başlayan Balıkesirspor, Balıkesir Belediyespor,  Galatasaray ve Beşiktaş’ın 2002 ve 2003 doğumlu oyuncularının katıldığı turnuva gün boyunca devam etti.

Final maçlarının tamamlanmasının ardından ise saat 17.00’de kupa töreni gerçekleştirildi. Her iki yaş grubunda da Balıkesir Belediyespor şampiyonluğa uzandı.

 

Ayrıca kupa maçları başlamadan önce  Futbol okulunun Kapanış ve sertifika töreni gerçekleştirildi. Yaklaşık 450 öğrenci sertifika alırken öğrencilerin bir bölümüne sertifikalarını Balıkesirspor Antrenörü İsmail Ertekin ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı verdi.

İsmail Ertekin ve Zeki Çıkrıkçı açılış maçı olan Balıkesirspor-Beşiktaş 2003 doğumlular maçının santra vuruşunu yaptılar.

Turnuva sonunda Balıkesir Belediyespor her iki yaş grubunda da şampiyon olmayı başardı. 2003 doğumlularda Balıkesir Belediyespor final maçında Balıkesirspor’u 1-0 mağlup ederek kupaya uzandı. Bu kategoride Galatasaray 3.olurken Beşiktaş 4.oldu. 2002 doğumlularda finalin adı Balıkesir Belediyespor – Balıkesirspor oldu. Balıkesir Belediyespor rakibini 7-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Galatasaray bu grupta da 3.olmayı başarırken Beşiktaş turnuvayı 4.sırada bitirdi.

Kupa töreninde Balıkesir Belediye Başkan yardımcısı, Belediyespor Başkanı ,Balıkesirspor As Başkanı  Yusuf Özenç ve Gençlik Spor İl Müdürü İlhan Aslan şampiyon olan takıma kupa ve madalyaları verdiler.

HABER – FOTOĞRAF : UMUT ÇINAR 



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli